Οι υπηρεσίες μας

Προσφέρουμε πλήρεις και ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας, συνδυάζοντας αποτελεσματικά την κλασική διαφήμιση, digital και below the line.

Εξειδικευόμαστε στο:

1. Branding marketing and strategy
Κάθε προϊόν είναι ξεχωριστό. Μέσω της επικοινωνιακής στρατηγικής δημιουργούμε την ταυτότητα του προϊόντος, που βασίζεται σε φρέσκιες ιδέες.

2. Digital marketing
Αναλαμβάνουμε όλο το φάσμα της ψηφιακής σας παρουσίας και επικοινωνίας και σας προτείνουμε ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις digital marketing.

3. Web design and development (website/eshop)
Το σημαντικότερο κανάλι επικοινωνίας μιας επιχείρησης είναι η ιστοσελίδα σας.   Χρειάζεται να είναι κάτι ξεχωριστό, εύχρηστο, γρήγορο και κυρίως να πετυχαίνει το σκοπό σας. Η καταρτισμένη μας ομάδα σε συνεργασία με τους Web Developers σας εγγυώνται την κατασκευή ιστοσελίδας και e-shop που συμβαδίζουν με τις ανάγκες τις αγοράς και θα σας οδηγήσουν στο μέγιστο αριθμό πωλήσεων.

4. Packaging design
Ο σχεδιασμός συσκευασιών (packaging) και ετικετών (labeling) είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς. Έπειτα από πολλά χρόνια εμπειρίας και αρκετά βραβεία στο σχεδιασμό συσκευασιών, ξέρουμε να σας προσφέρουμε τον κορυφαίο σχεδιασμό για τα προϊόντα σας, ώστε να τους δώσουμε τους την εικόνα που τους αξίζει!

5. 360 Design
Καταχωρήσεις – Advertorial – Concept board- Ολοσέλιδη/Ημισέλιδη καταχώρηση – Ονοματολογία & Λογοτύπηση – Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας – Εξωτερικές πινακίδες/banner – Ντύσιμο οχημάτων – Poster design – Floor Graphics – Αυτοκόλλητα –  Δείκτης τιμών – Δημιουργία εντύπων – Microsite – Digital Campaign – Web banners – Flash & κινούμενα banners – Eshops – Σχεδιασμός συσκευασιών – Δημιουργία 3D – Σχεδιασμός χαρτοκιβωτίου – Mock-up – Social Media –  SEO

6. Advertising campaigns (TV spots, Radio)
Τηλεόραση – Ραδιόφωνο. Όλα μια ιδέα είναι! Αρκεί η ιδέα να είναι σωστή επικοινωνιακά, δημιουργική, πρωτότυπη και να λέει την αλήθεια για το προϊόν.

7. Exhibitors & decorations
Η δύναμη μιας ιδέας δεν εκφράζεται μονάχα μέσω της γλώσσας αλλά και μέσω του χώρου. Η ομάδα μας αναλαμβάνει διακοσμήσεις εμπορικών κέντρων και εκθέσεις με εξειδίκευση στην πρωτότυπη δημιουργία, οργάνωση και κατασκευή σε όλη την Ελλάδα.