Διαφήμιση και Προβολή

Στη διαφημιστική εταιρεία Oxygen2adv δημιουργούμε τις πιο πετυχημένες και σύγχρονες καμπάνιες καλύπτοντας όλο το φάσμα του Digital Marketing. Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της διαφήμισης, η δημιουργική μας ομάδα εξειδικεύεται στο Branding, στο σχεδιασμό λογοτύπου, στο σχεδιασμό δημιουργικού Packaging, Content Marketing, στην κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή eshop και στο Στρατηγικό Μάρκετινγκ

 

Διαφημιστική εταιρεία με ολοκληρωμένες λύσεις Digital Marketing! Επαναπροσδιορίζουμε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας στη νέα ψηφιακή εποχή. Με χρήση εξειδικευμένων εργαλείων και τεχνογνωσίας, σε συνδυασμό με άριστο concept και art direction, σας παρέχουμε γραφιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Οι υπηρεσίες μας

Our Clients

Η Oxygen2adv είχε τη τιμή να συνεργαστεί με τις εξής εταιρείες:

Jumbo
ΜΕΒΓΑΛ
masoutis
Μπαρμπαστάθης
Kyana
Mexil
Εστία
One Salonica

Η Oxygen2adv αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες Digital Marketing, διαφήμισης και προβολής. Στη δημιουργική μας ομάδα δημιουργούμε διαφημιστικά σποτ, κατασκευάζουμε αποδοτικές ψηφιακές καμπάνιες, διαχειριζόμαστε εταιρικά προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης καθώς επίσης δημιουργούμε πετυχημένα eshop και ιστοσελίδες.

Αν επιθυμείτε σύγχρονη ανάπτυξη για την επιχείρησή σας και να επεκτείνετε το πελατολόγιό σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, απευθυνθείτε σε εμάς.

Χατζηγρηγορίου ΜαρίαGeneral - Art Director

Γνωρίστε την ομάδα μας

Alex Ferguson

CEO Founder

Alex Ferguson

CEO Founder

Alex Ferguson

CEO Founder

Alex Ferguson

CEO Founder

Alex Ferguson

CEO Founder

Alex Ferguson

CEO Founder

Alex Ferguson

CEO Founder