Διαφημιστική Εταιρεία Oxygen2adv

Υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ υψηλής εξειδίκευσης

About Us

Οι περισσότεροι από μας έχουμε εργαστεί πολλά χρόνια σε διαφημιστικές εταιρείες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Θέλοντας να δώσουμε στις δημιουργικές μας ιδέες το περιθώριο να αναπνεύσουν και να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το 2007 τη δική μας διαφημιστική εταιρία με την επωνυμία Μ.ΧΑΤΖΗΓΡΗΓΟΡΙΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε και διακριτό τίτλο OXYGEN2ADV.

Το 2016 ιδρύθηκε η Oxygen2adv ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ (αρ.ΓΕΜΗ 000140217406000 ) με έδρα το Πανόραμα και τα ολοκαίνουρια γραφεία μας στην οδό Παπαναστασίου 21. Τα ηνία, στη νέα μας αυτή προσπάθεια ανέλαβε η Χατζηγρηγορίου Μαρία (κάτοικος Πανοράματος Γρηγορίου Ε 1) η οποία τυγχάνει μοναδική μέτοχος και διαχειρίστρια της εταιρείας με μετοχικό κεφάλαιο 3000 ευρώ.

Το 2018, η εταιρεία μας επέκτεινε τις δραστηριότητές της δυναμικά και στο χώρο των κατασκευών, με την ανάληψη και υλοποίηση τεχνικών έργων με κύριο πεδίο ενασχόλησης την κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων, μιας και στην ομάδα μας προσχώρησαν μηχανικοί με εμπειρία στα ιδιωτικά έργα.

Πιστεύουμε ότι οι καλές ιδέες χρειάζονται οξυγόνο για να ζωντανέψουν!

Εδώ οι ιδέες παίρνουν πνοή και γίνονται πράξη με απόλυτη επιτυχία!

Our Mission

Με γνώμονα το σύνολο των επικοινωνιακών αναγκών του εκάστοτε πελάτη μας, αναζητούμε πάντα την ποιότητα και την πιο φρέσκια ιδέα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις!

Επεξεργαζόμαστε με πολύ μεράκι και αγάπη την κάθε λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά και θα απογειώσει τις ιδέες μας!

Επιθυμούμε πάντα την αλήθεια και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών μας και αυτό το εξασφαλίζουμε μέσα από την αστείρευτη δημιουργικότητα και τη συντονισμένη δράση των στελεχών που απαρτίζουν την εταιρεία μας.

Η ΤΕΜPO OMD είναι media shop παγκόσμιας εμβέλειας, με το οποίο συνεργαζόμαστε και έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τις καλύτερες επικοινωνιακές λύσεις στις καλύτερες τιμές.

Our Office

It was shaped like a chair and sparkled with gems, as did everything else. In the center of the chair was an enormous Head, without a body to support it or any arms or legs whatever.

Τοποθεσία

Παπαναστασίου 21, Πανόραμα
Θεσσαλονίκη, ΤΚ 55236

Επικοινωνία

( +30) 2310 938.428
info@oxygen2adv.gr